Home - Van Nispen

Home

tekstpagina Home

Insturen items website V.N.

17 mei 11:30  T.a.v. alle leden, vrijwilligers en commissies:meer »


Vrijwilligersmiddag Van Nispen groot succes

11 april 14:45  Op zondag 10 april organiseerde de Jubileumcommissie Van Nispen 90 Jaar een feestmiddag voor haar vrijwilligers. De club telt meer dan 150 vrijwilligers, waarvan ongeveer 100 personen aan de uitnodiging gehoor gaven. Het werd een bijzondere middag. De jubileumcommissie ontving haar gasten met koffie en gebak. Daarna werden de vrijwilligers in groepjes van 5 op pad gestuurd voor een puzzelwandeltocht door De Zilk. Het thema van deze speurtocht waren de winkels van vroeger en de betekenis van enkele straatnamen. De winnaars hadden 27 van de 30 opdrachten goed en ontvingen als prijs een prachtige cap met het logo Van Nispen 90 jaar en met het opschrijft “Simply the best”. Onder het genot van een hapje en een drankje hield de populaire radiosportverslaggever Andy Houtkamp een voetbalquiz, met ook vragen over de club Van Nispen zelf. De winnaars ontvingen uit handen van Andy een prachtige beker. Als afsluiting van deze middag werd er gezamenlijk genoten van een heerlijk Oosters buffet. De komende maanden organiseert de Jubileumcommissie nog veel meer activiteiten. In juni een speeldag voor de jeugdvoetballertjes en in juli een muziekspektakel dat niemand mag missen. In augustus volgt een Zilveren Tulp toernooi, in september een verrassende sponsoravond en als afsluiting op zaterdag 22 oktober een geweldige feestavond. Houd de berichtgeving via de diverse media in de gaten. Iedereen is op ieder feestje van harte welkom.


Van Nispen trapt af naar 90-jarig bestaan

12 januari 20:00  Op woensdag 5 januari vond de aftrap plaats naar het 90 – jarig bestaan van voetbalvereniging Van Nispen. Op 22 oktober 1932 werd de voetbalclub opgericht en in aanloop naar die datum staat er heel wat te gebeuren. De jubileumcommissie, die vorig voorjaar al werd opgericht, had een tweetal verrassingen voor voorzitter Peter Geerlings in petto. meer »


Vertrouwenspersoon

23 oktober 17:15  Leon Nederstigt en Marleen van Geldorp stellen zich voor als vertrouwenspersoon van RKVV Van Nispenmeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!