Selectievoetbal Van Nispen seizoen 2020/2021 - Van Nispen

Selectievoetbal Van Nispen seizoen 2020/2021

19 juli 2020 13:00


Beste leden en vrijwilligers van Van Nispen.

Zoals bekend bestaat het selectievoetbal van Van Nispen het komende seizoen uit de Zaterdag 1 en de Zaterdag 2. De Zaterdag 2 bestaat voornamelijk uit voetballers die vorig seizoen nog op zondag speelden. Het doel van dit team is om voetbaltechnisch steeds beter te worden en door kampioenschappen in de reserveklassen op een steeds hoger plan te gaan voetballen. En zodanig dat de spelers aansluiting krijgen bij de Zaterdag 1.

Bij de KNVB is aangevraagd om de Zaterdag 1 en Zaterdag 2 om en om thuis te laten spelen op ons hoofdveld. De wedstrijden zullen om 14.30 uur of om 15.00 uur starten en de kantine blijft elke zaterdag open tot 20.00 uur.

Van Nispen was gewend om de thuiswedstrijden van Van Nispen 1 op zondag altijd veel aandacht te geven. Voor komend seizoen willen we deze extra aandacht verdelen tussen de thuiswedstrijden van de Zaterdag 1 en de Zaterdag 2. Concreet betekent dit we eind augustus, wanneer het wedstrijdprogramma bekend is, de meest interessante wedstrijden van deze teams zullen uitkiezen hiervoor. Wij verwachten dat dit ongeveer 14 wedstrijden zullen zijn.  Onder de extra aandacht wordt bedoeld de aanplakbiljetten in De Zilk, het publicatiebord aan de weg, Van Nispen thuis, pupil van de week, hoofdsponsors, balsponsors en een DJ.        

Het bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!