Versoepelingen buiten sporten - Van Nispen

Versoepelingen buiten sporten

5 maart 2021 11:00


Beste Vanispianen,

Vanaf afgelopen 3 maart zijn er gelukkig versoepelingen wat betreft de mogelijkheden tot het buiten sporten. Sporten in groepsverband is weer mogelijk tot en met de leeftijd van 26 jaar.

Voor Van Nispen houdt dit in dat de JO19 en een aantal seniorenteams weer het veld op kunnen. Naast trainen zullen we ook onderlinge wedstrijden gaan organiseren. Oefenwedstrijden zullen we vanaf heden inplannen en publiceren op de website zodat iedereen weet wanneer het veld bezet is. Voor alle duidelijkheid delen we hierbij de belangrijkste corona-maatregelen die nog steeds van kracht zijn:
 
  • Bij trainingen en wedstrijden is er geen publiek toegestaan. Het sportpark is alleen toegankelijk voor spelers, trainers, leiders en vrijwilligers die het park moeten bespreken voor hun vrijwilligerstaken*
  • Kleedkamers zijn gesloten
  • De kantine is gesloten
  • Houdt rekening met de avondklok. Voor de trainingen is er een aangepast schema opgesteld en gedeeld met de trainers
*uitzondering is gemaakt voor de training van de mini's, hierbij mag 1 ouder per speler aanwezig zijn bij de training. Hierbij rekening houdend met de algemene corona-maatregelen zoals 1,5m afstand van anderen.
 
Zodra er nieuwe en toereikende versoepelingen worden doorgevoerd zal de KNVB aan de slag gaan met het organiseren van een Regio Cup. Alle teams komen in aanmerking voor deelname aan dit toernooi waarbij je op het eigen niveau tegen een aantal clubs uit de regio zal voetballen. We hopen van harte dat dit plan doorgang kan krijgen en het seizoen met "echt" voetbal afgesloten kan worden.
 
Het bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!