Webshop L.J. Sport voor leden Van Nispen - Van Nispen

Webshop L.J. Sport voor leden Van Nispen

4 februari 2021 23:15

Tom van Hal

Omdat het momenteel niet mogelijk is om fysiek naar de winkel te gaan, willen we onze leden attenderen op de webshop van L.J. Sport

Kleding en materialen bestelt Van Nispen bij L.J. Sport. Deze samenwerking verloopt al jaren erg goed en is daarom ook vast gelegd in een meerjaren contract met zeer gunstige prijsafspraken. 

Als uitbreiding op de samenwerking is er vanaf heden een Van Nispen Webshop beschikbaar. Deze webshop is ingericht op het platform van Deventrade, de overkoepelende leverancier van alle kleding en materialen. In de webshop is de kledinglijn beschikbaar die Van Nispen voert, maar zijn ook allerlei andere dingen te bestellen. Via de webshop bestellen geeft niet alleen korting op producten, maar bouwt ook provisie op voor de club.

Op de webshop kan je kiezen voor de "clubcollectie", maar ook voor de andere "sportkleding" die beschikbaar is via Deventrade. 

Neem gerust een kijkje via deze link of het nieuwe menu item op de homepage.

Wil je kleding bestellen voor een heel team en/of in combinatie met sponsoring, neem dan eerst contact op met het bestuur van de club. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!