Nieuwsbrief september bestuur Van Nispen - Van Nispen

Nieuwsbrief september bestuur Van Nispen

2 september 2021 6:45


Hierbij de eerste nieuwsbrief van het seizoen 2021 / 2022, met daarin de teams die dit jaar gaan voetballen, de corona-maatregelen.

Teams voor het komende seizoen

Van Nispen heeft voor het komende seizoen de volgende teams ingeschreven bij de KNVB:
Jeugd : JO8, JO9, JO10, JO11, JO14 (combinatieteam met Vogelenzang), JO17 en de MO19.
Senioren : Zaterdag 1, Zaterdag 2, Zaterdag 3, Zaterdag 4, Zaterdag 5, Zaterdag 1 Vrouwen, Zaterdag 2 Vrouwen, Vrijdag 1 Vrouwen 7x7, O23 (nieuw seniorenteam bestaat uit spelers van de JO19 van vorig seizoen), Veteranen 45+ 1, Veteranen 45+ 2 en de Zondag Vrouwen (combinatieteam met Hillegom, spelen thuiswedstrijden bij Hillegom).

De Zaterdag selectie bestaat dit jaar uit de Zaterdag 1, de Zaterdag 2 en de O23. We doen dit vooral om de doorstroming van de jeugd naar de selectie en binnen de selectie naar de Zaterdag 1 te bevorderen. We hebben daarom Stephan Spruijt en Gertjan Oudshoorn gevraagd om deze doelstellingen te realiseren het komende seizoen.

Op 4, 11 en 18 september zijn voor de meeste teams de bekerwedstrijden. Op 25 september begint de competitie. We rekenen op een gezellig en sportief seizoen, met goed resultaten.


Corona maatregelen

Alle teams kunnen weer trainen en wedstrijden spelen. Ook de kleedkamers en douches zijn weer open. Voor 18+ geldt nog steeds om binnen, de 1,5 meter afstand houden.
De kantine is op donderdagavond en op zaterdag ook weer open. Hiervoor geldt dat iedereen een zitplaats moet hebben, zowel in de kantine als op het terras. En dat ook hier de 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Op zaterdag zal er een toezichthouder aanwezig zijn die iedereen herinnert aan deze regels, maar wij rekenen op ieders medewerking natuurlijk. We willen blijven genieten van het open zijn van de kantine en we willen geen boete van de gemeente.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!