DE ZILK
tel. 0252-518112

Van Nispen 2 doet goede zaken.

Zaterdag 16 december stond er een inhaalwedstrijd op het programma voor het 2e elftal tegen Teylingen 3.
Na het teleurstellende resultaat van vorige week (1-1) en de mazzel dat de concurrentie punten liet liggen, moest er gewonnen worden om lekker de winterstop in te gaan.
Vanaf het begin waren we heer en meester, ondanks het loodzware veld werd er goed gevoetbald,  de tegenstander kreeg de ene aanval na de andere om de oren en dit resulteerde al snel in een 1-0 voorsprong, niet veel later was daar dan ook 2-0, enige smetje was de hamstring blessure van Igo Dobbe die wel scoorde maar ook uitviel, zijn vervanger,  Guus Netten.
Van Nispen had de smaak te pakken en scoorde nog 2x voor de rust. (Ruststand 4-0).
Na de rust werd de draad weer opgepakt en bleef het spel er verzorgd uitzien, er werden een paar wissels doorgevoerd en die wisten ook wat ze moesten brengen.
We scoorde nog 2x en brachten de eindstand van 6-0 op het scorebord.
Van Nispen 2 gaat als nummer 1 de korte winterstop in, want op 13 januari staat de topper tegen Lisse op het programma.