Konnetlaantje 25
1435HV
RIJSENHOUT
tel. 0297-321763

Ook in Rijsenhout moest Van Nispen de punten bij tegenstander SCW laten. De thuisclub won verdiend met 3-1. De Sportclub Westeinder kwam door deze overwinning op 18 punten uit 6 wedstrijden. Van Nispen vindt men op drie punten uit vijf wedstrijden op één van de onderste plaatsen.

Door Tino de Groot

Zoals verwacht heeft Van Nispen het zwaar in deze 4e Klasse. Het degradeerde de afgelopen jaren twee maal achter elkaar en moet nu al oppassen om niet verder af te dalen. Hierbij moet wel worden aangetekend dat het al tegen de huidige top drie heeft gespeeld. SCW begon sterk aan de wedstrijd en kwam na 20 minuten op 1-0 uit een cornerbal. Van Nispen rechtte echter de rug en had in deze fase misschien wel het beste van het spel. Na een prima aanval tekende Koen Damen voor de gelijkmaker. Van Nispen had in deze periode recht op de voorsprong, maar het was SCW dat vlak voor rust de leiding nam door een prima ingeschoten vrije trap.

In de tweede helft liet de ploeg uit Rijsenhout zien waarom het koploper is in deze competitie. In de 65ste minuut besliste men de wedstrijd door de 3-1 te scoren. Gelukkig liep de schade niet verder op en blijft men bij de Zilkers vol vertrouwen houden in de komende wedstrijden. Dan treedt het op tegen de minder sterke tegenstanders, te beginnen tegen VVH/Velserbroek. De thuiswedstrijd begint om 14.30 uur.