Sportlaan 31
2191XH
DE ZILK
tel. 0252-518112

Natuurlijk hebben de Zilkers zich allang neergelegd bij de aanstaande degradatie naar de 3e Klasse. Het door blessureleed geplaagde team verloor ook de wedstrijd tegen HVC `10 uit Hoek van Holland. Maar de 1-4 einduitslag was geflatteerd. Eigenlijk deed Van Nispen zichzelf tekort.

Door Tino de Groot

Van Nispen ging voortvarend van start, want het scoorde al na twee minuten. Youngster Bas Meiland werd op links gelanceerd en hij schoot de bal in 2e instantie achter de verbouwereerde doelman van de gasten. Heel jammer was het dat de gelijkmaker ontstond na een foutje van doelman Imthorn. Hij kreeg een schot uit de 2e lijn niet onder controle en uit de rebound maakte HVC`10 na 20 minuten spelen gelijk. De wedstrijd ging redelijk gelijk op en Van Nispen speelde een prima 1e helft. De uitstekende spelende Jens van der Linden, die voor het eerst zijn opwachting maakte in het 1e elftal, was een openbaring. Het was jammer dat een tweede doelpunt van Van Nispen vlak voor rust werd afgekeurd wegens buitenspel en zo gingen beide ploegen met een 1-1 stand de rust in.

Na de hervatting haalde Van Nispen het niveau van de 1e helft nog maar zelden en het wachten was op de voorsprong van HVC`10. Die kwam er al na 55 minuten spelen. Van Nispen deed er nog van alles aan om de gelijkmaker te forceren, echter zonder succes. Vlotjes liep de tegenstander daarna uit tot 1-4. Het was een verdiende overwinning, maar de einduitslag was geflatteerd. Een dapper en moe gestreden Van Nispen zocht na 90 minuten toch met een goed gevoel de kleedkamer op.