Glas Groenvoorzieningen - Van Nispen

Glas Groenvoorzieningen


 

 

WATERBOUWERS VAN NATURE

GlasGroen is specialist in terreininrichting, waterbouw en landschapsarchitectuur. Van design en aanleg van beschoeiingen, steigers en bruggen tot de meest bijzondere houten elementen in parken en tuinen. Altijd met oog voor architectuur, kwaliteit en gebruik van duurzame materialen.

Sinds 1970. Groen zit in de genen. Maar vandaag de dag zijn we designers van natuur- en waterprojecten. Vakmensen met passie en gevoel voor een natuurlijke omgeving en een natuurlijke beleving. En noemen we onszelf GlasGroen. Kort en krachtig. 

In de loop der tijd werden steeds meer materialen ontwikkeld als vervanger van hout. Wij hebben altijd een pioniersfunctie gespeeld bij het ontwikkelen en uitproberen van nieuwe producten met fabrikanten. Hierdoor houden wij onze kennis binnen ons vakgebied continu up-to-date en krijgt u bij ons altijd een eerlijk en gedegen advies over materiaalkeuze. Wij waren elke keer de eerste in het toepassen van bijvoorbeeld: beton, kunststof, bamboe, staal en composiet bij onze projecten. Wij houden de markt continu in de gaten en vinden het fantastisch om nieuwe producten en technieken uit te blijven proberen.

Door de hoge kwaliteit is GlasGroen een van Nederlands beste waterbouw- en terreininrichtingsspecialisten. Velen kennen ons uit de regio Noordwijkerhout, maar de meeste opdrachtgevers zitten in de regio van Lisse, Katwijk, Leiden, Amsterdam, Den Helder tot Brugge (B), Venlo en Amersfoort.

Met vriendelijke groet,

Ruud Glas

Postadres

Geesthof 7

2211 SN Noordwijkerhout

Bezoekadres

Kerkstraat 27a

2211 RB Noordwijkerhout

Telefoon / mail

(:       0252 37 38 50

M:     06 14 59 92 05

@:     info@glasgroen.nl


www.glasgroen.nl 

Volg ons op facebook: www.facebook.com/glasgroen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!