Datum

1 december 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Van Nispen startte niet slecht tegen Bloemendaal maar zag aan het einde van de wedstrijd het scorebord op 1-7 staan!
De eerste 10 minuten van de wedstrijd kon Van Nispen nog aardig aanhaken bij de de snelle en fysiek sterke ploeg van Bloemendaal. Toen de 0-1 op het scorebord stond was het verzet van de geelrode gebroken. Bloemendaal combineerde makkelijk en met veel lopende en van positie wisselende spelers wist Van Nispen geen raad. Bij rust stond er dan ook een duidelijke afspiegeling van de eerste helft op het bord 0-4.
Na de thee was het niet anders . Bloemendaal combineerde er lustig op los en vooral de sterke en lange spits Koen Beeren was niet af te stoppen. Wat Van Nispen ook probeerde ze kwamen steeds een stap te laat en wisten het tij niet te keren. Vlak voor tijd was het Atze Bosma die met een mooie lob over keeper van den Brink van Bloemendaal het enige doelpunt voor Van Nispen liet aanteken. Na 90 minuten stond de eindstand van 1-7 op het scorebord.
Volgende week speelt Van Nispen uit bij en tegen Zwanenburg. Aanvang 14.00 uur. De bus vertrek om 12.30 uur.