Bok de Korverweg 12
1067HR
AMSTERDAM
tel. 020-6131829

Het is Van Nispen niet gelukt om drie belangrijke punten mee te nemen uit Amsterdam. Het werd slechts één punt, na een moeizame wedstrijd. Tegen het lager geplaatste AC Amsterdam kwamen de Zilkers niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Om de nacompetitie te ontlopen moeten de laatste twee ontmoetingen van dit seizoen gewonnen worden.

Door Tino de Groot

In de 1e helft gebeurde er niet veel. De ploegen waren aardig aan elkaar gewaagd, al had de thuisploeg een licht veldoverwicht. Echt grote kansen ontstonden er niet, zodat men de rust in ging met de brilstand.

Na 10 minuten in de 2e helft kwam Van Nispen verrassend op voorsprong door spits Jeffrey van der Geest. De thuisploeg begon hierna aan een flink offensief en in de slotfase kreeg het de verdiende beloning. Kort voor tijd kreeg van der Geest de kans om de winnende voor zijn team te scoren, maar helaas stond de doelman van AC Amsterdam op de juiste plek. Gezien het spelbeeld van de hele wedstrijd was de remise een uitslag waar iedereen mee kon leven.

Met nog twee wedstrijden te spelen wordt het voor Van Nispen nog een lastige klus om zich veilig te spelen. Er komen nog drie ploegen in aanmerking voor de 3e plek in de nacompetitie. Van Nispen, United en VVA/Spartaan. De laatstgenoemde komt op de laatste speeldag (25 mei) naar De Zilk. Eerst moet Van Nispen aanstaande zaterdag in Amstelveen af zien te rekenen met RKAVIC. De bus vertrekt uiterlijk om 12.30 uur vanaf de Sportlaan. Verzamelen tussen 12.00 uur en 12.15 uur. Het zou fijn zijn voor de ploeg als zoveel mogelijk supporters meereizen naar Amstelveen om Van Nispen aan te moedigen.